Malted Milk

Další večer festivalu Jazz On 5 se představila sedmičlenná francouzská partička Malted Milk.
Jejich směs blues, soulu a funky nenechala ve vyprodaném Jazz Docku nikoho chladným a návštěvníci odměňovali kapelu bouřlivým aplausem.
Malted Milk vydali již několik úspěšných alb, z nichž nejznámější jsou Sweet Soul blues, Easy Baby a Get Some. Kromě toho skupina také spolupracovala s různými hudebníky, jako je například americká zpěvačka Toni Green, s níž vydali společné album Malted Milk & Toni Green. Za více než dvacet let existence mají Malted Milk za sebou bohaté koncertní zkušenosti a vystupovali na mnoha festivalových scénách po celé Evropě. Stali se jednou z nejvýznamnějších blues-funkových skupin v Evropě zejména díky svému unikátnímu zvuku a jedinečnými živými vystoupeními s obrovskou energií! Jejich neobyčejné propojení tradiční bluesové hudby s moderními prvky přineslo žánru zcela novou dimenzi!
Arnaud Fradin – kytara, zpěv; Igor Pichon – baskytara; Richard Housset – bubny; Damien Cornelis – klávesy; Eric Chambouleyron – kytara; Pierre-Marie Humeau – trubka; Vincent Aubert - trombon.

Datum akce: 
04.11.2023
Interpret: 
Styl hudby: 
Místo: 
Festival: