Vladivojna La Chia – Křest nového alba

Sobotní večer patřil v téměř vyprodaném Jazz Docku Vladivojně La Chie, která křtila své nové album Tam v hluboké tmě tepe a září.
Večer se dělil na dva koncertní sety, v první části se Vladivojna představila spolu s cellistkou Terezií Vodička Kovalovou a ve druhé zahrála spolu s kapelou Tepe a září ve složení Karolína Šustová (klávesy), Tereza Čepková (basa a Jan Horváth (elektronické bicí).
Nezvykle klidné a intimní šestistopé album Tam v hluboké tmě tepe a září doprovozené autorskými erotickými grafikami a kresbami vydává Vladivojna 23. září opět pod svou značkou, a to digitálně a v limitované edici 200 ks vinylů za finanční podpory Galerie hlavního města Prahy (Umění pro město). Deska, plná kontrastů a (dvoj)smyslných významů, je intimní, a přesto veskrze otevřenou výpovědí všestranné umělkyně, původně vystudované výtvarnice. Texty na vinylu reflektují vnitřní i vnější svět odvážné autorky, která se nebojí vyjít s barvou ven. Vladivojna nejnovější soubor elektroakustických písní v rytmu dráždivého groovu složila a nahrála během podzimu 2020 až jara 2021.

Datum akce: 
09.10.2021
Interpret: 
Místo: