Kalendář akcí

01 Březen 2023

John Cale

Interpret: 

Zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista, producent a zakladatel legendárních Velvet Underground John Cale se po pěti letech opět vrátil do České republiky.
Ve vyprodaném Divadle Archa představil skladby z nového alba "Mercy" i starší skladby. Vynikající koncert nabitý energií a skvělou atmosférou si fanoušci opravdu užili.

NOA

Achinoam Nini (narozena 23. června 1969), profesně známá také jako Noa, je izraelská zpěvačka, skladatelka, perkusistka, působící na mezinárodní scéně. V roce 2009 Noa reprezentovala Izrael na písňové soutěži Eurovize společně se zpěvačkou Mirou Awadovou s písní "There Must Be Another Way". Její hudba je známá spojováním jazyků a stylů. Vystupovala v 52 zemích a byla první izraelskou umělkyní, která vystoupila ve Vatikánu.

John Cale

elšský zpěvák, skladatel, multiinstrumentalista, producent a zakladatel legendárních Velvet Underground John Cale se po pěti letech opět vrátí do České republiky. Za doprovodu svého bandu vystoupí 1. března v Praze v Divadle Archa. Sebou přiveze písně z nového alba MERCY, které vyjde na začátku příštího roku. Vstupenky v předprodeji od 21. října v síti GoOut a na pokladně divadla.