Bývalý frontman skupiny Police Sting představí publiku své největší hity v pardubické Enteria areně

Již 19. července se svým fanouškům představí v pardubické enteria arena bývalý frontman skupiny Police STING. Vystoupí zde v rámci svého světového turné My Songs. V rámci své show představí publiku své největší hity, a to jak ze své sólové kariéry, tak i z období Police.
Návštěvníci koncertu se tak mohou těšit na písně jako například Message in a Bottle, Englishman in New York či Roxanne.
Legenda skupiny Police, která si nikdy nepotrpěla na fanfáry, zahraje v České republice již po několikáté. Naposledy tomu bylo před necelým rokem v pražské O2 Areně.
Jeho koncerty jsou vždy plné energie a sám STING působí na pódiu sebejistě. Hraje a zpívá s lehkostí a jakoby mimochodem. To samé platí i pro jeho doprovodnou kapelu, kterou tvoří vynikající muzikanti včele s kytaristou Dominicem Millerem.

Anglický hudebník Gordon Matthew Thomas Sumner, vystupující pod přezdívkou STING, získal během své bezmála padesátileté kariéry celou řadu ocenění, včetně 17ti cen Grammy. Slávu si vydobyl již za svého působení ve skupině Police, která proslula mixováním rocku a reggae. Po úspěšných pěti albech STING z kapely odešel a pustil se na sólovou dráhu. Za dva roky oslaví 40 let své sólové kariéry, během níž se mu podařilo překročit vlastní stín a stát se tak opravdovou legendou populární hudby. Alespoň jednu píseň od Stinga bude znát každý, nejen fanoušek klasického rocku.

Interpret: 
Styl hudby: